Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Produse / Geanta textila cu model ceasuri

Geanta textila cu model ceasuri

35.00 RON

Tote bagEste o geanta textila din bumbac de foarte buna calitate, rezistenta la purtare si spalari repetate. Manerele sunt potrivit de lungi pentru a putea fi purtate atat pe umar cat si in mana. Inchiderea cu clapeta magnetica ofera o sigurata in plus impotriva pierderii accidentale a obiectelor aflate in interior. Cusaturile realizate cu grija asigura o folosinta indelungata.Se poate spala in masina de spalat cu detergenti obisnuiti, intoarsa pe dos, impreuna cu culori asemanatoare. Se poate calca in mod clasic sau cu aburi.Dimensiuni: lungime 35 cm, inaltime 25 cm, latime 12 cm. Inchidere cu clapeta magnetica. Maner fix.

Categorii: Genti textile

Tote bag

Este o geanta textila din bumbac de foarte buna calitate, rezistenta la purtare si spalari repetate. Manerele sunt potrivit de lungi pentru a putea fi purtate atat pe umar cat si in mana. Inchiderea cu clapeta magnetica ofera o sigurata in plus impotriva pierderii accidentale a obiectelor aflate in interior. Cusaturile realizate cu grija asigura o folosinta indelungata.

Se poate spala in masina de spalat cu detergenti obisnuiti, intoarsa pe dos, impreuna cu culori asemanatoare. Se poate calca in mod clasic sau cu aburi.

Dimensiuni: lungime 35 cm, inaltime 25 cm, latime 12 cm. Inchidere cu clapeta magnetica. Maner fix.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data