Produse / Fata de masa pentru Paste, model 5

Fata de masa pentru Paste, model 5

50.00 RON

Bumbac 100%, dimensiuni 150x120 cmFata de masa pentru Paste, din bumbac de cea mai buna calitate. Dimensiuni: 150x120 cm, bumbac imprimat cu motive de Paste. Se poate spala in masina, materialul rezista la spalari repetate fara a se decolora. Poate fi un cadou dragut pentru cei dragi sau poate conferi propriului camin o atmosfera veritabila de sarbatori. Poate fi comandata in orice alta dimensiune dorita de Dvs.Atentionare generala:Fotografiile din website sunt de prezentare, amplasarea imprimeurilor pot fi diferite pe produs fata de fotografia de prezentare.

Categorii: Articole de Paste

Bumbac 100%, dimensiuni 150x120 cm

Fata de masa pentru Paste, din bumbac de cea mai buna calitate. Dimensiuni: 150x120 cm, bumbac imprimat cu motive de Paste. Se poate spala in masina, materialul rezista la spalari repetate fara a se decolora. Poate fi un cadou dragut pentru cei dragi sau poate conferi propriului camin o atmosfera veritabila de sarbatori. Poate fi comandata in orice alta dimensiune dorita de Dvs.

Atentionare generala:

Fotografiile din website sunt de prezentare, amplasarea imprimeurilor pot fi diferite pe produs fata de fotografia de prezentare.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data