Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Produse / Fata de masa pentru Paste, model 1

Fata de masa pentru Paste, model 1

50.00 RON

Bumbac 100%, dimensiuni 150x120 cmFata de masa pentru Paste, din bumbac de cea mai buna calitate. Dimensiuni: 150x120 cm, bumbac imprimat cu motive de Paste. Se poate spala in masina, materialul rezista la spalari repetate fara a se decolora. Poate fi un cadou dragut pentru cei dragi sau poate conferi propriului camin o atmosfera veritabila de sarbatori. Poate fi comandata in orice alta dimensiune dorita de Dvs.Atentionare generala:Fotografiile din website sunt de prezentare, amplasarea imprimeurilor pot fi diferite pe produs fata de fotografia de prezentare.

Categorii: Articole de Paste

Bumbac 100%, dimensiuni 150x120 cm

Fata de masa pentru Paste, din bumbac de cea mai buna calitate. Dimensiuni: 150x120 cm, bumbac imprimat cu motive de Paste. Se poate spala in masina, materialul rezista la spalari repetate fara a se decolora. Poate fi un cadou dragut pentru cei dragi sau poate conferi propriului camin o atmosfera veritabila de sarbatori. Poate fi comandata in orice alta dimensiune dorita de Dvs.

Atentionare generala:

Fotografiile din website sunt de prezentare, amplasarea imprimeurilor pot fi diferite pe produs fata de fotografia de prezentare.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data