Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Produse / Body personalizat "Én vagyok a legszebb baba"

Body personalizat "Én vagyok a legszebb baba"

35.00 RON

Body personalizat prin brodare Personalizarea ( broderia) este realizata prin aplicatie in exterior. Procedeul inseamna realizarea broderiei separat pe un suport special, urmand apoi a fi aplicat pe exteriorul body-ului prin termolipire. Acest procedeu exclude existenta firelor de brodare pe interior, astfel fiind exclus orice fel de disconfort pentru pielea bebelusului Dvs. Body cu capse laterale este foarte ușor de îmbrăcat și de schimbat datorită prinderilor speciale în capse care se închid și se deschid rapid. Poate fi comandat in culori si marimi diverse ( in functie de stocul disponibil). Body-urile comercializate de firma noastra pot fi comandate si cu textul, numele, modelul de animalut, etc. dorit de Dvs.

Categorii: Body personalizat
Body personalizat prin brodare
  • Personalizarea ( broderia) este realizata prin aplicatie in exterior. Procedeul inseamna realizarea broderiei separat pe un suport special, urmand apoi a fi aplicat pe exteriorul body-ului prin termolipire.
  • Acest procedeu exclude existenta firelor de brodare pe interior, astfel fiind exclus orice fel de disconfort pentru pielea bebelusului Dvs.
  • Body cu capse laterale este foarte ușor de îmbrăcat și de schimbat datorită prinderilor speciale în capse care se închid și se deschid rapid.
  • Poate fi comandat in culori si marimi diverse ( in functie de stocul disponibil).
  • Body-urile comercializate de firma noastra pot fi comandate si cu textul, numele, modelul de animalut, etc. dorit de Dvs.Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data